L'operadora de telecomunicacions de la provincia de Tarragona: proximitat i confiança

T'atenem tot el dia per telèfon i WhatsApp al 977 43 63 67 des de Tarragona

El nostre compromís social

A Proxima Telecom, ens comprometem fermament amb el desenvolupament sostenible i el benestar de la província de Tarragona. La nostra missió és generar un impacte positiu a la comunitat a través de diverses iniciatives. Fomentem l’ocupació local contractant persones de la zona i col·laborant amb proveïdors i empreses locals. A més, treballem per compensar les emissions de CO₂ generades pels nostres vehicles i altres activitats, participant en projectes de sostenibilitat. També donem suport a causes socials, com protectores d’animals i organitzacions sense ànim de lucre, per contribuir a un futur millor per a tots.

Desenvolupament econòmic de la província

compromis social

A Proxima Telecom, ens comprometem amb el desenvolupament econòmic de la província de Tarragona. Sempre prioritzem la contractació a les zones amb menor taxa d’insercció laboral (pobles fora de grans zones urbanes), fomentant així l’ocupació local. A més, treballem amb proveïdors i empreses col·laboradores de la zona, enfortint el teixit empresarial de Tarragona i assegurant una relació de proximitat i confiança amb els nostres col·laboradors i clients.

Compensació d'emissions

compromis social

A Proxima Telecom, ens preocupem pel medi ambient i treballem per compensar les emissions de CO₂ generades pels vehicles dels nostres instal·ladors i comercials, així com altres fonts de contaminació associades a la nostra activitat. Per cada instal·lació completada de fibra òptica, plantem dos arbres en col·laboració en empreses replantadores de boscos d’arreu del mòn. Fins ara, Proxima Telecom ja ha compensat més de 150 tones de CO₂.

Donacions i col·laboració social

compromis social

A Proxima Telecom, donem suport a causes socials que contribueixen al benestar de la província de Tarragona. Col·laborem amb protectores d’animals i organitzacions sense ànim de lucre que treballen per millorar la vida de les persones i els animals de la nostra comunitat. Creiem fermament en la responsabilitat social i estem compromesos a fer una diferència positiva a través de les nostres donacions i suport continuat.