L'operadora de telecomunicacions de la provincia de Tarragona: proximitat i confiança

T'atenem tot el dia per telèfon i WhatsApp al 977 43 63 67 des de Tarragona

Paquets de fibra i mòbil

Fibra i Mòbil des de 28€/mes amb Fibra Òptica Simètrica, Trucades Il·limitades i 4G+ ofertes

Descobreix ofertes de Proxima Telecom per a fibra i mòbil, des de tan sols 28€ al mes. A Proxima Telecom, t’oferim la combinació perfecta de velocitat, estabilitat i estalvi. Amb fibra òptica simètrica, garantim una experiència de connexió excepcional perquè naveguis, transmetis i descarreguis a la màxima velocitat.

Gaudeix de trucades il·limitades i la potència del 4G+ al teu mòbil, mantenint-te sempre connectat. Els paquets de Proxima Telecom estan dissenyats per adaptar-se a les teves necessitats, brindant flexibilitat i opcions personalitzades.

A més, a Proxima Telecom, la instal·lació en els paquets de fibra i mòbil és totalment gratuïta, permetent començar a gaudir dels teus serveis ràpidament i sense costos addicionals. I si mai necessites fer canvis, t’oferim una permanència mínima de només 3 mesos, brindant-te la llibertat que busques en un servei de qualitat.

Paquet Estalvi

Per al màxim estalvi
28€ al mes (IVA inc)
 • Fibra òptica 300Mbp/s
 • Router WIFI 5 Dual Band
 • Trucades il·limitades + 20GB
 • Preu definitiu (per a sempre)
REBAIXAT!

Paquet Estalvi Plus

Per als que estan fora de casa
33€ al mes (IVA inc)
 • Fibra òptica 300Mbp/s
 • Router WIFI 5 Dual Band
 • Trucades il·limitades + 80GB
 • Preu definitiu (per a sempre)

Paquet Familia

Per a grans famílies
42€ al mes (IVA inc)
 • Fibra òptica 600Mbp/s
 • Router WIFI 6 Dual Premium
 • Trucades il·limitades + 100GB
 • Preu definitiu (per a sempre)
MÉS VENUT

Paquet Familia Plus

Per a tindre el màxim
45€ al mes (IVA inc)
 • Fibra òptica 1000Mbp/s
 • Router WIFI 6 Dual Premium
 • Trucades il·limitades + 100GB
 • Preu definitiu (per a sempre)

¿Sou més a casa? A Proxima Telecom tenim la sol·lució. Complementa el teu paquet de fibra i mòbil amb línies addicionals:

2€/mes

Il·limitades + 11GB

5€/mes

Il·limitades + 20GB

10€/mes

Il·limitades + 40GB

12€/mes

Il·limitades + 60GB

Estem per tot arreu!

Som de la província de Tarragona, però tenim cobertura de fibra al 97% de l’estat.
Si encara no hem desplegat fibra òptica al teu poble o urbanització, segur que també tenim sol·lucions per a tu. Comprova la teva cobertura i descobreix si Proxima Telecom pot ajudar-te a estalviar!

Tot per tu

A Proxima Telecom, creiem que mereixes el millor. Per això, t'oferim la instal·lació i el router completament gratuït perquè puguis gaudir de la teva connexió d'internet immediatament. A més, no t'hauràs de preocupar per una llarga permanència, ja que les nostres tarifes només requereixen 3 mesos de permanència.

Allí on siguis

I el millor de tot, cobertura de fibra i mòbil a tot l'estat, perquè no t'hagis de preocupar per la qualitat de la teva connexió d'internet. A Proxima Telecom, ens assegurem que tinguis la millor connexió de fibra i mòbil possible, allà on estiguis.

Tot per a tu

Els nostres preus són inigualables. Per tan sols 28€ al mes, tindreu accés a una connexió de fibra i mòbil que s'adaptin a les vostres necessitats. Sigui quin sigui l'ús que fas d'Internet, tenim un paquet a mida. Si trobes una oferta millor que la nostra, farem el possible per millorar-la!

Serem al teu costat

No esperis més i contracta avui mateix les nostres tarifes paquets de fibra i mòbil des de 28€. A Proxima Telecom estem a punt per oferir-te el millor servei i connexió d'internet d'alta velocitat a tot Espanya. Contacta'ns ara i descobreix totes les opcions que tenim per a tu!

¿Qué opinan nuestros clientes de nosotros?

fibra i mòbil
Belen Girona
Read More
Muy contenta con el servicio recibido, contestan super rapido y por wasap, sin largas llamadas ni esperas. Se agradece el tu a tu y el no tener que estar esperando que te pasen de una persona a otra como en anteriores compañias en las que he estado. Calidad - precio inmejorable!!
fibra i mòbil
Andrés San Adrian
Read More
No me quiero calentar pero esta empresa me dio paz en medio de la guerra. Sumergidos en esta sociedad capitalista, desgastante y abrumadora, encontrar una empresa leal y clara con sus clientes es como encontrar agua en el desierto. Gracias Domovil, por llenar mi vaso de la mejor agua que he probado jamás.
fibra i mòbil
Aarón López
Read More
Llevo tiempo dando vueltas por compañias hasta que me topé con Domovil. Viviendo en el Catllar pensaba que no llegaría a tener cobertura pero si una empresa puede proporcionártela esa es Domovil. Los mejores precios del mercado a la disposición de tu cartera. Contrata Domovil, se Domovil.
fibra i mòbil
Alejandro
Read More
Estaba hasta los **** de otras compañías que no hacían más que darme vueltas, subirme el precio de repente, llamarme a deshoras para cualquier tontería etc. Ahora, con domovil estoy encantado, lo que te dicen es lo que es, no hay más. Llamas por que tienes un problema (tonterías) y te lo resuelven encantados. Precio super bien, y una calidad fantastica. Cobertura en absolutamente todos los lados.
Previous
Next